Wat wij doen

Vriend Kaas levert zuivel- en versproducten aan verschillende Horeca en verwerkende bedrijven. Bij Vriend Kaas gaan we verder dan alleen kaas. Onze passie voor smaak en kwaliteit heeft ons geleid naar een bredere wereld van versproducten. Naast onze heerlijke selectie kazen, bieden we ook ambachtelijk vlees, verse eieren en andere versproducten aan. We geloven dat dezelfde toewijding aan authenticiteit, versheid en kwaliteit die ons kenmerkt als kaasspecialist, ook van toepassing is op deze andere versproducten.

Voor ons is het helder: wij willen mensen met smaak en kwaliteit verbinden. Ons doel is het leveren van hoogwaardige, authentieke voedingsproducten die inspireren, voeden en samenbrengen.

 

  • Kwaliteit en Authenticiteit: We streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we bieden, en willen dat mensen de passie en toewijding proeven in onze producten.

  • Inspiratie en Samen Delen: We willen mensen inspireren en verbinden door culinaire ontdekkingen en gedeelde smaakervaringen.

  • Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid: We zetten ons in voor duurzaamheid in onze toeleveringsketen en willen een positieve impact hebben op het milieu en de gemeenschap.

 

Bij Vriend Kaas is de drijvende kracht achter alles wat we doen, ernaar streven om een positieve impact te hebben op het leven van onze klanten en de wereld om ons heen. Samen verbinden we door smaak en kwaliteit.